Stap In Personeel
Stap In Personeel B.V. logo
Stap In Personeel B.V.
  • Keurmerken & Partner

Met StapIn Personeel bent u zeker van een gecertificeerd uitzendbureau, dat zich conformeert aan de ABU-CAO en correct ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. Onze keurmerken onderschrijven dit.

Belastingdienst
StapIn Personeel staat voor een correct betalingsgedrag inzake Keten- en Inlenersaansprakelijkheid. Wij dragen op de juiste wijze onze omzet- en loonbelastingen af. Klik hier voor onze 'Verklaring Nakoming Fiscale verplichtingen Inlenersaansprakelijkheid'.
www.belastingdienst.nl

 

Stichting Examens Uitzendbranche
De StapIn Personeel medewerkers zijn door de Stichting Examens Uitzendbranche (SEU) gediplomeerde krachten. Het SEU heeft als belangrijkste doelstelling 'het leveren van een bijdrage aan de kwaliteit en het niveau van de Nederlandse uitzendbranche'.

 


Stichting Normering Arbeid
StapIn Personeel beschikt over het NEN 4400-1 certificaat van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Dit keurmerk toont onder andere aan dat de personeels-, loon- en financiële administratie op orde is en dat belastingen en sociale verzekeringspremies op tijd worden betaald.

 

Ondernemer van het Jaar 2015
In 2015 ontving StapIn Personeel tijdens het jaarlijkse Network Business Event de onderscheiding ‘Ondernemer van het Jaar MKB’ binnen de gemeente Neder-Betuwe. Dit is een erkenning voor bedrijven, die zich lokaal onderscheiden door innovatie en maatschappelijk ondernemen.

 

SprintWerkt
StapIn Personeel is partner van SprintWerkt Personeel. SprintWerkt Personeel bedient in opdracht van werkgevers de lokale arbeidsmarkt met voornamelijk arbeidsmigranten. Dagelijks zendt SprintWerkt ca. 250 uitzendkrachten uit in uiteenlopende branches. Stap In Personeel is onder gebracht in het kantoorpand van SprintWerkt.